За компанията

„Едмарк Интернешънъл България“ е част от международната компания „Едмарк“.

„Едмарк“ е основана през 1984г. в Малайзия. Към 2017г. компанията има над 50 клона в 28 държави – в Азия, Африка и първи клон в Европа- България. Името на компанията произлиза от думите „Ever Dynamic Marketing” – затова и буквата „D” е в червен цвят, който символизира динамиката. Заводът на „Едмарк“ се намира в Малайзия, гр. Селангор. Компанията разполага с всички нужни сертификати, доказващи най-високо качество на производство на своите продукти.  За „Едмарк“ работят над половин милион дистрибутори, които се радват на страхотни здравословни продукти и безценен маркетингов план. ​

 

Вдъхновен от желанието на хората за финансова независимост, г-н Сам Лоу, който е основател и СЕО на "Едмарк", поставя основите на мощен мулти-левъл бизнес модел за търговия.

Вие имате страхотната възможност да предлагате здраве на своите близки и познати, а в същият момент и да бъдете финансово възнаградени за своите усилия! Не  е нужно много – само желание, стремеж, упоритост, стратегия – дайте си срок да сбъднете всичките си мечти!

 

„Едмарк България“ Ви дава възможност да станете част от международна общност – да работите за себе си, а ползвайки продуктите да бъдете здрави!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon

Свържете се с нас:

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Тел. 02/888 888 9 / info@edmarkinternational.bg

Понеделник - Петък: 9am - 6pm  

Contact us:

Phone. 02/888 888 9 / info@edmarkinternational.bg

Monday - Friday: 9am - 6pm  

© 2023 by  EDMARK INTERNATIONAL BG