Сплина течен хлорофил

Баланс

Ежедневното ни хранене трябва да се състои от 20% месо и 80% плодове и зеленчуци за поддържане на здраво тяло. За да се осигури дневният баланс на организма с оптимално разнообразие, препоръчваме "Сплина".

 

"Сплина" е с екстракт от чист и свеж течен хлорофил, основно извлечен от растението Морус Алба. Напитката е богат източник на естествени минерали, витамини, белтъчини, микроелементи и антиоксиданти, които са от съществено значение за балансирането и поддържането на здраво тяло. В случай на прекалена употреба на белтъчини и сладкиши, кафе и газирани напитки организмът се вкиселява и става податлив на различни заболявания. В такива ситуации се препоръчва да се проведе режим на детоксикация, при който течният хлорофил може да окаже голяма помощ. Той може да се използва и за външна употреба: за дезинфекция, за отстраняване на по-малки синини и за изплакване на устата и гърлото.

Основни Характеристики
  • БАЛАНСИРА алкално-киселинните нива и повишава имунитета;

  • ПРОЧИСТВА храносмилателната система и кръвта;

  • ПОДХРАНВА организма. Splina е богата на витамини А, С и Е, цинк, фолиева киселина, калций, магнезий и желязо.

Описание

Съставки: Хлорофил пудра 4 милиграма в 500мл филтрирана вода.

Приложение: Препоръчителната дневна доза - в 500 мл хладка или студена вода разтворете две супени лъжици „Сплина“. Може да се пие и с фреш, по време на хранене и др. в рамките на целия ден.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon

Свържете се с нас:

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Тел. 02/888 888 9 / info@edmarkinternational.bg

Понеделник - Петък: 9am - 6pm  

Contact us:

Phone. 02/888 888 9 / info@edmarkinternational.bg

Monday - Friday: 9am - 6pm  

© 2023 by  EDMARK INTERNATIONAL BG